Geen categorie

RIBBON BM20/160 massieve meubelgreep mat RVS

Een massieve meubelgreep, mat RVS
Deze meubelgreep is onderdeel van de serie RIBBON. De meubelgreep heeft een lengte van 200 mm en een dikte van 4 mm. De Meubelgreep is vervaardigd uit massief RVS met een mat geborstelde afwerking.
Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen.
Over RIBBON
Ribbon architecture is de term die wordt gebruikt voor de manier waarop de muren, vloeren en het dak van een gebouw samen een zelfdragende maar onderling verbonden structuur vormen. Een dergelijke constructie geeft een voortdurend gevoel van beweging en momentum doordat de ruimtes in elkaar overlopen. Ditzelfde principe komt in het klein ook terug in de door Bob Manders ontworpen RIBBON-collectie. RIBBON is een collectie deur-, raam- en meubelbeslag die is ontworpen door de Nederlandse topdesigner Bob Manders. Het design is uniek, met name in de manier waarop de onderdelen tot één geheel worden gesmeed. Traditionele handgrepen bestaan altijd uit drie onderdelen: de rozet, de hals en de greep. De handgrepen van deze collectie zijn uit één stuk gemaakt voor een zeer uniek design met een unieke bajonetbevestiging.
Bestel nu bij RVS-Products.nl
Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

prijs: 54.95   (klik hier voor meer informatie)