Bedrijfs- en woonhuisbeveiliging Huis en tuin Thuisalarmsystemen

Ring 3 Videodeurbel met installatie | Buni003

Verbeterd en vertrouwd
De Ring 3 is de meest populaire videodeurbel van Ring. Dat komt doordat de Ring 3 vertrouwde functies en innovatieve verbeteringen bij elkaar brengt. De Ring 3 Neemt op in 1080P Full HD, en is voorzien van tweeweg audio en nachtzicht. Bovendien is de bewegingsdetectie van de Ring 3 verbeterd, en kan je detectiezones instellen voor het detecteren van bewegingen. Zo krijg je geen onnodige meldingen meer, maar wordt je alleen gewaarschuwd als er echt iets aan de hand is.
Snelle installatie, sterke verbinding
Het installeren van de Ring 3 is super eenvoudig. De Ring 3 werkt namelijk op een oplaadbare, verwisselbare batterij, en hoeft dus niet te worden bedraad. De Ring 3 verbindt via sterke dual-band wifi met jouw wifi-netwerk.
Goed om te weten
De Ring 3 wordt geleverd met schroeven waarmee je de videodeurbel op de gewenste plaats kan installeren. Let op dat de Ring 3 niet compatibel is met Google Assistant, maar wel met Amazon Alexa.
Installatie door 50five
Wil je zelf niet rommelen met kabels, wifi signalen, bevestigingsmaterialen en lange handleidingen? Laat jouw aankoop dan installeren door onze 50five professional! Zo hoef je je geen zorgen te maken, en weet je zeker dat jouw product correct wordt geïnstalleerd en functioneert. Let op: Wanneer je deze installatievoucher aanschaft krijg je geen fysieke voucher toegestuurd! We nemen binnen één week na aanschaf contact met je op. Je hoeft daarvoor niets te doen na de aankoop. Binnen twee weken komt de 50five professional jouw deurbel installeren (als de route dit toelaat).
Voorwaarden installatie voucher
De voucher dekt één uur werk van de 50five professional
De voucher is geldig voor het installeren van een videodeurbel
Je betaalt geen aparte voorrijkosten
We nemen binnen één week contact op om de installatie te plannen
De installatie vind binnen twee weken plaats, mits de route van onze installateurs dit toelaat
De 50five professional installeert de deurbel
De 50five professional installeert de app
De 50five professional legt de werking uit
Neem een kijkje in onze installatievoorwaarden voor meer informatie.

prijs: 208.00   (klik hier voor meer informatie)