Bridges en routers Elektronica Netwerken

Router installatie | INSTALROU

50five router installatieTegenwoordig zijn WiFi, en internet in het algemeen, ontzetted belangrijk. Veel van onze apparaten verbinden met internet, vaak via een WiFi signaal dat door een router in huis uitgezonden wordt. Maar hoe werken deze routers nou eigenlijk? En hoe kan je zorgen dat je het best mogelijk signaal krijgt? Door gebruik te maken van de 50five router installatie hoef jij je geen zorgen te maken om al deze vragen. De 50five professional installeert jouw nieuwe router en optimaliseert voor jouw thuissituatie.Wat is inbegrepen?Wanneer je deze voucher koopt nemen we binnen één week contact met je op om een afspraak in te plannen. Binnen twee weken zal de 50five professional jouw product komen installeren (mits de route dit toelaat). Inbegrepen in de 50five router installatie zijn verschillende zaken. De 50five professional sluit de nieuwe router aan op het modem van de internetprovider, en stelt zowel het bedrade netwerk als het WiFi netwerk in. De professional optimaliseert het WiFi signaal softwarematig voor ideale signaalsterkte en goed bereik. Ook zal de 50five professional als je dat wil maximaal twee apparaten verbinden met het nieuwe WiFi netwerk. Tot slot kan advies krijgen over verdere optimalisatie, zoals het oplossen van dode WiFi hoeken en het gebruiken van extra hardware.

Let op: deze voucher kan niet worden gebruikt voor het installeren van een multizone systeem zoals Tado, Honeywell Evohome en Netatmo, of voor EV laadstations en warmtepompen. Neem een kijkje in onze installatievoorwaarden om te lezen wat je krijgt voor de aankoop van een installatievoucher.
OptioneelBij een router installatie zijn de volgende zaken niet inbegrepen, maar optioneel mogelijk als extra services. Dat valt dan niet binnen de prijs van deze voucher, maar kan wel door 50five verzorgd worden! Het gaat dan om het trekken en wegwerken van nieuwe kabels, het koppelen van nog meer apparaten op het nieuwe WiFi netwerk, het plaatsen van de router op een andere plek of het oplossen van dode WiFi hoeken. De 50five professional geeft jou advies, waarna je kan kiezen of je gebruik wil maken van deze additionele services. Je krijgt dus smart advice for every smart device!

prijs: 69.00   (klik hier voor meer informatie)