Elektronica

Somfy Built-In Receiver voor gordijnen, rolluiken en zonweringen | 3660849501693

Somfy: Comfort en veiligheid
Met Somfy in huis weet je zeker dat je beschikt over een uiterst betrouwbaar domotica-systeem: het is erg veelzijdig en uit te breiden met uiteenlopende apparaten en sensoren. Aan de basis staat de TaHoma hub die je in alle gevallen nodig hebt. Via de TaHoma app voeg je apparaten toe, pas je instellingen aan en stel je ‘wat-als-scenario’s op’. Dat levert niet alleen comfort op, maar ook een gevoel van veiligheid.

Scenario's instellen
Via de Somfy app kun je scenario’s instellen. In een scenario bepaal je welke apparaten, op welk moment en in welke volgorde in- of uitschakelen. Dat kan op vaste tijden zijn, maar je kunt ook scenario’s automatisch laten ingaan zodra er iets in huis gebeurt. Met de Somfy inbouwontvanger maak je je bestaande rolluik en zonwering onderdeel van dit systeem. Zodra aangesloten bepaal jij op welk moment of in welke situatie je rolluik en zonwering opent of sluit of bedien je ze makkelijk met je smartphone, waar je ook bent.

Premium
Somfy is een kwaliteitsmerk. Producten zijn mooi ontworpen en van hoogwaardige kwaliteit. Standaard worden ze geleverd met al het directe toebehoren. De Somfy inbouwontvanger is een uitbreiding op je Somfy domotica-systeem. De basis voor zo’n systeem is de TaHoma hub, die je altijd nodig hebt.

prijs: 64.99   (klik hier voor meer informatie)