Bedrijfs- en woonhuisbeveiliging Huis en tuin Thuisalarmsystemen

Somfy Home alarm met rookmelder en indoor cam | Bun0625

Somfy Protect Home Alarm
Wil je je huis tegen inbrekers beschermen? Zelfs als je nog nooit slachtoffer bent geweest van inbraak ben je wellicht bang dat het je ook overkomt, dat is logisch. Wees gerust, want Somfy biedt een complete oplossing om je woning te beschermen. De Somfy Protect Home Alarm set bevat namelijk alle nodige onderdelen voor het creëren van een doeltreffend veiligheidssysteem: 3 IntelliTAG sensoren voor ramen en deuren die pogingen tot inbraak herkennen, 1 bewegingsdetector, 1 sirene, 1 bridge voor de WiFi verbinding en 2 badges om het systeem te deactiveren. Met Somfy Protect Home Alarm zorg je voor een veilige plek voor u en de rest van het gezin.
Somfy Protect Rooksensor
Zodra de sensor rook detecteert gaat de luide 85dB sirene af en wordt er direct een notificatie naar je smartphone gestuurd. Als je meerdere Somfy Protect rookmelders in huis hebt zullen deze allemaal afgaan. Ook kan de sirene van je Protect alarmsysteem worden geactiveerd door de rookmelder en gaat de camera direct opnemen en beelden opslaan. Ook kan je direct via de livestream bekijken wat er aan de hand is.
Somy Indoor Beveiligingscamera
Verlaat je huis vanaf nu met een gerust gevoel, dankzij een betrouwbare beveiligingscamera voor binnen met vele functionaliteiten. De Somfy Indoor Full HD beveiligingscamera beschermt je interieur op doeltreffende wijze. Door de vele functionaliteiten kan hij hoogstaande beelden van relevante gebeurtenissen in je woning registreren. Je ontvangt dan een notificatie.

prijs: 556.99   (klik hier voor meer informatie)