Bedrijfs- en woonhuisbeveiliging Huis en tuin Thuisalarmsystemen

Somfy Outdoor WiFi Beveiligingscamera (Grijs) met installatieservice | Buni015

Veilig met Somfy
Is het mogelijk om inbrekers zodanig af te schrikken dat ze jouw huis niet binnendringen? Het kan met de laatste innovatie van Somfy. In alle gevallen start de camera meteen met beeldopname die veilig opgeslagen wordt in de cloud. Is het buiten donker? De camera doet zowel overdag als 's nachts zijn veilige werk. De camera beschikt bovendien over een slimme activeringsfunctie. Als je thuiskomt, word je herkend en schakelt het systeem zichzelf uit. Ga je de deur weer uit, dan krijg je via de app op je smartphone een herinnering om de camera weer te activeren. Wel zo makkelijk. De Somfy buitencamera is onderdeel van het zeer complete Somfy Plug & Play beveiligingsassortiment en is compatibel met belangrijke Smart Home-systemen zoals Works With Nest, IFTTT, Amazon Alexa en Google.
Goed om te weten
Deze Somfy camera beschikt over 1080p Full HD, nachtzicht, een ingebouwde sirene, 2-weg audio en beveiliging voor de opgenomen data. Deze Somfy camera is in de 50five webshop ook verkrijgbaar in wit.
Installatie door 50five
Wil je zelf niet rommelen met kabels, wifi signalen, bevestigingsmaterialen en lange handleidingen? Laat jouw aankoop dan installeren door onze 50five professional! Zo hoef je je geen zorgen te maken, en weet je zeker dat jouw product correct wordt geïnstalleerd en functioneert. Let op: Wanneer je deze installatievoucher aanschaft krijg je geen fysieke voucher toegestuurd! We nemen binnen één week na aanschaf contact met je op. Je hoeft daarvoor niets te doen na de aankoop. Binnen twee weken komt de 50five professional jouw camera installeren (als de route dit toelaat).
Samengevat
Om misverstanden te voorkomen zetten we hier op een rij wat je kan verwachten wanneer je deze voucher koopt:
De voucher dekt één uur werk van de 50five professional
De voucher is geldig voor het installeren van een beveiligingscamera
Je betaalt geen aparte voorrijkosten
We nemen binnen één week contact op om de installatie te plannen
De installatie vind binnen twee weken plaats, mits de route van onze installateurs dit toelaat
De 50five professional installeert de beveiligingscamera
De 50five professional installeert de app
De 50five professional legt de werking uit

prijs: 291.00   (klik hier voor meer informatie)