Elektronica

Somfy Tahoma summer pack | Bun0626

Somfy TaHoma
De Somfy TaHoma is het centrale punt van waaruit je geautomatiseerde huis bestuurd wordt. Met zijn eenvoudige, gebruiksvriendelijke app-interface kun je je smart home-apparaten eenvoudig overal bedienen via je computer, tablet of smartphone. Gebruik de TaHoma om Somfy's vele domotica-accessoires te bedienen, zoals licht- en bewegingssensoren, rookmelders, muurpluggen, lichtregeling en nog veel meer. Je kunt ook compatibele producten bedienen, zoals Honeywell Evohome, Philips Hue, Sonos, Velux en nog veel meer. Bij elkaar zijn er meer dan 100 compatibele producten die je kunt verbinden met de Somfy TaHoma.
Comfort & veiligheid
Met Somfy in huis weet je zeker dat je beschikt over een uiterst betrouwbaar domotica-systeem: het is erg veelzijdig en uit te breiden met uiteenlopende apparaten en sensoren. Aan de basis staat de TaHoma box die je in alle gevallen nodig hebt. Via de TaHoma app voeg je apparaten toe, pas je instellingen aan en stel je ‘wat-als-scenario’s op’. Dat levert niet alleen comfort op, maar ook een gevoel van veiligheid.
Scenario's instellen
Via de Somfy app kun je scenario’s instellen. In een scenario bepaal je welke apparaten, op welk moment en in welke volgorde in- of uitschakelen. Dat kan op vaste tijden zijn, maar je kunt ook scenario’s automatisch laten ingaan zodra er iets in huis gebeurt. Met de Somfy inbouwontvanger maak je je bestaande rolluik en zonwering onderdeel van dit systeem. Zodra aangesloten bepaal jij op welk moment of in welke situatie je rolluik en zonwering opent of sluit of bedien je ze makkelijk met je smartphone, waar je ook bent.

prijs: 442.99   (klik hier voor meer informatie)