Geen categorie

SQUARE V35/128 massieve meubelgreep mat RVS

Een massieve meubelgreep, mat RVS
Deze RVS massieve meubelgreep is onderdeel van de serie Square. Deze serie is herkenbaar aan haar vierkante design voorzien van een elegant detail. De meubelgreep heeft een lengte van 136 mm en een dikte van 12 mm. De Meubelgreep is vervaardigd uit massief RVS met een mat geborstelde afwerking.
Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen.
Over SQUARE
SQUARE, de naam zegt het al, staat voor een zeer minimalistisch design, gecombineerd met louter vierkante en rechthoekige vormen. SQUARE is een sinds lange tijd bestaande serie en mede om die reden ook een van de meest omvangrijke series qua hoeveelheid producten. Hoewel de serie eenvoudig oogt, zijn er zat kleine details die de serie bijzonder maken. Zo lijken alle producten scherp, maar zijn ze door het vakkundig breken van de randjes toch zacht genoeg voor de handen. Elk product wordt bovendien met behulp van diverse tools en mallen handmatig getest op 100% rechtheid. SQUARE moet immers ‘square’ zijn. Zeer recent werd de serie uitgebreid met enkele nieuwe finishes en nieuwe producten, ontworpen door niemand minder dan Jan des Bouvrie, de ‘founding father’ van ‘Dutch Design’.
 
Bestel nu bij RVS-Products.nl
Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

prijs: 31.40   (klik hier voor meer informatie)