Huis en tuin Huishoudelijke Apparaten Klimaatregeling Ruimteverwarming

tado° Slimme Radiatorknoppen (5-pack) met Starterskit V3+ | Bun0684

Starterset met slimme radiatorknop en bridge
Bij stadsverwarming heb je geen eigen ketel, maar misschien wel de behoefte om de temperatuur per radiator te kunnen instellen. De tado° Slimme Radiatorknoppen met V3+ Starterskit is voor die doelgroep ideaal, omdat je met deze set volledige controle hebt over de radiator. Heb je wel een ketel, dan kun je deze slimme radiatorknoppen gebruiken om ze centraal of via de app aan te sturen. De bijbehorende bridge verbindt zich via de router met het internet en daardoor kun je deze slimme radiatorknop bedienen met je smartphone.
Verwarm per kamer
Met de slimme radiatorknoppen van tado° bepaal jij de temperatuur per kamer. De radiatorknoppen zijn makkelijk in gebruik en zijn zelflerend waardoor ze zich aanpassen naar jouw levensstijl.
Integratie met platformen
De nieuwe producten van tado° ondersteunen platformen zoals Apple HomeKit, Google Home, Amazon Echo en IFTTT. Maak tado° een deel van je verbonden huis en creëer scenario’s met Apple HomeKit. Gebruik Siri, Google Assistant of Amazon Echo om je verwarming te besturen met je stem en creëer Applets met IFTTT om tado° te verbinden met andere applicaties en slimme apparaten.

prijs: 279.98   (klik hier voor meer informatie)