Airco-bedieningselementen Bouwmaterialen Thermostaten Ventilatie

tado° Slimme Thermostaat Starterkit V3+ met SpeedComfort Radiatorventilator | Bun0673

Starterset met thermostaat en bridge
Meer comfort, eenvoudiger te bedienen én platformondersteuning. Met de tado° Smart Thermostat Starter Kit V3+ kun je snel beginnen aan het slimmer verwarmen van je huis. Deze tado starterkit bestaat uit de nieuwste versie van de tado° Smart Thermostat en de tado° Internet Bridge. De Slimme Thermostaat kun je via de app of rechtstreeks via het apparaat, zowel automatisch op basis van de locatie van je smartphone, als handmatig of volgens het ingestelde tijdschema aansturen. De Internetbridge brengt via de router de verbinding met het internet tot stand. De Slimme Thermostaat en de Internetbridge communiceren draadloos via radiosignalen.

Nieuwste feature: Climate Assistant
De tado° Climate Assistant is ontwikkeld om het leven veel eenvoudiger te maken. Deze klimaatbeheersingassistent verhoogt het comfort, zorgt voor een gezonder binnenklimaat en laat je tot 31% besparen op verwarmingskosten. De tado° Climate Assistant integreert externe informatie over het weer om de energierekening omlaag te krijgen. Het systeem merkt wanneer een raam open staat, zodat de verwarming niet voor niets wordt aangezet. De assistent weet daarnaast door geofencing ook of er iemand thuis is of juist niet en kan zo energie besparen. De Climate Assistant houdt de ketel in de gaten en laat het weten wanneer onderhoud nodig is. De assistent geeft daarnaast inzichten over de vochtigheid, verwarmingsactiviteiten en energiebesparingsmogelijkheden.

Integratie met platformen
De nieuwe producten van tado°, dus ook de tado v3+, ondersteunen platformen zoals Apple HomeKit, Google Home, Amazon Echo en IFTTT. Maak tado° een deel van je verbonden huis en creëer scenario’s met Apple HomeKit. Gebruik Siri, Google Assistant of Amazon Echo om je verwarming te besturen met je stem en creëer Applets met IFTTT om tado° te verbinden met andere applicaties en slimme apparaten.
Meer weten?
Als je voordat je koopt wat meer wil weten over SpeedComfort radiatorventilatoren, lees dan onze blogs:

Wat is een radiatorventilator?
SpeedComfort review
Hoeveel kan je besparen?
Hoe installeer je SpeedComfort?
Welke ventilatoren heb jij nodig?

Meer comfort met SpeedComfort
Als jij vindt dat jouw huis niet snel genoeg warm wordt in de winter, dan zijn radiatorventilatoren van SpeedComfort de oplossing. SpeedComfort radiatorventilatoren circuleren warme lucht van de radiator sneller door de kamer, zodat de kamer sneller comfortabel aanvoelt. Daarmee geniet je niet alleen van meer comfort in huis, maar ook van een lagere energierekening. Doordat warme lucht sneller wordt gecirculeerd hoeft de cv-ketel minder hard te werken.

Comfortabel besparenDoordat de verwarming in huis effectiever werkt wanneer je SpeedComfort ventilatoren installeert, werkt de cv-ketel minder lang. Ook kan de insteltemperatuur van de cv-ketel lager worden ingesteld. Vaak staat deze ingesteld op 80 to 85 °C. Als je radiatoren in huis voorziet van SpeedComfort radiatorventilatoren, kan de cv-ketel ingesteld worden op ongeveer 60 °C. Het comfort in huis gaat dan niet achteruit, maar het gasverbruik van de cv-ketel wordt wel lager. Volgens SpeedComfort kan je tot 30% besparen als je ventilatoren op elke radiator in huis plaatst. Bovendien gebruikt een SpeedComfort ventilator maar € 0,16 per jaar aan stroom. Je kan met SpeedComfort dus comfortabel besparen.

Geschikt voor elk type radiatorSpeedComfort biedt een geschikte radiatorventilator voor elk type radiator. Als de open ruimte tussen de radiatorpanelen 7 centimeter of meer bedraagt, dan is SpeedComfort Basic geschikt. Voor radiatoren waar de open ruimte tussen 3,8 cm en 7 cm ligt, is SpeedComfort Narrow de passende oplossing. Voor convectors en convectorputten heeft SpeedComfort de Convector ventilator. SpeedComfort biedt verschillende accessoires zoals verlengkabels en pootjes zodat deze ventilatoren op bijna elke radiator passen. Let wel op dat SpeedComfort ventilatoren niet geplaatst kunnen worden op gietijzeren radiatoren.

prijs: 192.05   (klik hier voor meer informatie)