Airco-bedieningselementen Bouwmaterialen Thermostaten Ventilatie

tado° Smart Thermostat V3+ Starter Kit + tado° Slimme Aircobediening V3+ | Bun0186

De tado° Slimme Thermostaat is jouw klimaatassistant
tado° is jouw klimaatassistent, ontworpen om je leven comfortabeler te maken. De klimaatassistent zorgt voor jouw comfort en besparingen thuis. Krijg eenvoudig toegang en controle over je verwarmingssysteem via de tado°-app, wanneer en waar je maar wilt. Dankzij de unieke vaardigheden van de klimaatassistent kun je tot 31% besparen op jouw verwarmingsrekening en een gezonder klimaat bereiken in jouw huis.
Maak je airco slim met de tado° Slimme Aircobediening
Heb jij een airco in huis, maar ontbreekt het slimme aspect van dit apparaat? Met de Tado slimme aircobediening maak je jouw normale airco slimmer. Daarmee verhoog je comfort en verlaag je jouw energierekening. Met deze slimme aircobediening kan je jouw airco overal ter wereld bedienen via de Tado app. Je kunt ook programma's instellen zodat de airco automatisch aan of uit gaat op bepaalde tijdstippen, of automatisch aan gaat op basis van geofencing. De airco gaat dan aan als jouw smartphone in de buurt is.
Goed om te weten
De Tado slimme aircobediening is compatibel met alle airco's met infrarood ondersteuning. De Tado producten kun je via de app of rechtstreeks via het apparaat, zowel automatisch op basis van de locatie van je smartphone, als handmatig of volgens het ingestelde tijdschema aansturen. De Internetbridge brengt via de router de verbinding met het internet tot stand. De Slimme Thermostaat, Aircobediening en Internetbridge communiceren draadloos via radiosignalen. Als je een slimme speaker hebt kan je jouw airco en thermostaat aansturen met eenvoudige spraakverzoeken. Door gerichter te bedienen bespaar je energie en verhoog je het comfort in jouw huis. De Tado Klimaatassistent geeft je dagelijkse overzichten van het klimaat in huis en hoeveel je bespaart met Tado.

prijs: 202.93   (klik hier voor meer informatie)