Airco-bedieningselementen Bouwmaterialen Thermostaten Ventilatie

tado° Starter Kit – Thermostaat V3+ & 2 slimme radiatorknoppen met Google Nest Audio | Bun0677

Voice control dankzij Google Nest Audio
De Google Nest Audio is een veelzijdig apparaat waar je jouw favoriete muziek, radiozenders en podcasts mee kan beluisteren en functioneert tegelijkertijd als slimme assistent. Hierdoor kan jij jouw thermostaat bedienen via stembediening, wat handig is als je je smartphone even niet bij de hand hebt en je de temperatuur wil veranderen. Daarnaast kan je de Google Nest Audio gebruiken als persoonlijke agenda, om iemand mee op te bellen of de lampen aan te doen; de mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos.
Jouw klimaatassistent van tado°
Meer comfort, eenvoudiger te bedienen én platformondersteuning. Met de tado° Smart Thermostat V3+ kun je snel beginnen aan het slimmer verwarmen van je huis. De Slimme Thermostaat kun je via de app of rechtstreeks via het apparaat, zowel automatisch op basis van de locatie van je smartphone, als handmatig of volgens het ingestelde tijdschema aansturen.
Verwarm per kamer
Met de slimme radiatorknoppen van tado° bepaal jij de temperatuur per kamer. De radiatorknoppen zijn makkelijk in gebruik en zijn zelflerend waardoor ze zich aanpassen naar jouw levensstijl.

prijs: 295.02   (klik hier voor meer informatie)