Huis en tuin Huishoudelijke Apparaten Stofzuigers

TechniSat TechniMax SR1 Robotstofzuiger | 4019588070301

Slimmer schoonmaken
Als jij het beu bent om zelf te moeten stofzuigen en die zware stofzuiger door het huis te dragen, dan is de TechniMax SR1 iets voor jou. Deze slimme robotstofzuiger houdt jouw huis glanzend schoon, zonder dat jij er moeite voor hoeft te doen. De TechniMax is voorzien van een HEPA 13 filter, waardoor kleine stofdeeltjes uit de lucht worden gefilterd. Dat maakt deze robotstofzuiger ideaal voor mensen die last hebben van allergieën.

Slimme navigatie
De TechniMax SR1 navigeert slim door jouw huis. De robot brengt jouw huis in kaart, en vervolgens kan je in de TechniMax app instellen waar de robot moet stofzuigen. De SR1 is voorzien van laser sensoren om slimme botsdetectie mogelijk te maken. De robot herkent muren en obstakels, en remt af voordat er eens botsing plaatsvind. Zo wordt schade aan de robot, maar ook aan jouw huis, voorkomen.

Goed om te weten
De SR1 kan tot 120 minuten lang stofzuigen op een volle acculading. Wanneer de accu bijna leeg is rijdt de robot zelfstandig terug naar het basisstation om op te laden. Dat duurt ongeveer 240 minuten om de accu volledig vol te laden. Je configureert de SR1 via de TechniMax app, maar de robot ondersteunt ook spraakbesturing via Google Assistant en Amazon Alexa.

prijs: 469.99   (klik hier voor meer informatie)