Bedrijfs- en woonhuisbeveiliging Huis en tuin Thuisalarmsystemen

Trust Zigbee Draadloze Rookmelder ZSDR-850 | 8713439711974

Veiligheid boven alles!
Veiligheid boven alles! Dat geldt niet alleen buitenshuis, maar ook zeker binnenshuis. Eén van de meest belangrijke factoren is brandveiligheid. Met deze slimme Trust Zigbee rookmelder haal je een intelligent en betrouwbaar brandveiligheidssysteem in huis, die je op meerdere manieren kan waarschuwen voor rookontwikkeling in huis.

Ontwikkeld en getest volgens strenge normen
Het foto-electrisch, intelligente ontwerp van de Trust Zigbee draadloze rookmelder zorgt ervoor dat deze foutloos werkt en een zeer lage kans bestaat dat vals alarm wordt gegeven. Het apparaat is getest volgens de laatste en strengste nalevings- en kwaliteitsnormen. De daaruit voortkomende betrouwbaarheid is erg belangrijk voor een rookmelder.

Luid alarm en pushmeldingen
De Trust Zigbee draadloze rookmelder geeft een akoestisch signaal van 85 decibel als rook wordt waargenomen. Dat volume is te vergelijken met dat van een handzaag of een blender die ijsblokjes fijnmaalt. Dat is dus bijna niet te missen…
Deze rookmelder kan ook zodanig worden ingesteld dat deze een pushmelding stuurt naar je smartphone of tablet in geval van rookontwikkeling. Zodoende wordt je ook ingelicht als je het alarm niet hoort afgaan of niet thuis bent. In dat laatste geval kun je buurtbewoners of hulpdiensten snel inlichten over het brandalarm.
Tevens is het mogelijk om op je smart device te controleren of de sensor goed werkt en wat de batterijstatus is. Zo ben je altijd op de hoogte of je rookmelder naar behoren werkt!

Installatie
De Trust Zigbee draadloze rookmelder wordt geleverd met een CR123-batterij met een levensduur van ongeveer 3 jaar. Ook worden bevestigingsmaterialen meegeleverd, zodat je de rookmelder gemakkelijk op het plafond kan plaatsen.
De fabrikant raadt aan om een rookmelder te plaatsen op elke verdieping en niet meer dan 3 meter van een (slaap)kamerdeur om ervoor te zorgen dat het alarm goed hoorbaar is. Plaats de rookmelder niet in de buurt van een afzuigkap, airco of in een vochtige/stoffige ruimte.

Handig om te weten
Om pushmeldingen te kunnen ontvangen, moet je een Trust Smart Home Bridge/Control Station gebruiken (zoals bijvoorbeeld een Z1 Trust Zigbee Control Station of ICS-2000).
Zowel KlikAanKlikUit als Trust producten zijn te koppelen aan deze rookmelder. Trust Smart Home Zigbee producten zijn tevens compatibel met Philips Hue, Ikea Trådfri en Osram Lightify.

prijs: 39.99   (klik hier voor meer informatie)