Geen categorie

Velours koord zwart met 2 koordhaken, Ø 40 mm, L = 1500 mm, model 586, RVS-304, glanzend

Velours koord zwart met 2 koordhaken, model 586, glanzendVelours koord met twee koordhaken. Deze koorden vormen in combinatie met podiumstandaards en muurogen uw podiumafzetting. De koorden hebben een diameter van 40 mm en zijn in combinatie met de koordhaken circa 1500 mm lang. De koorden zijn in een zwarte kleur en vervaardigd van velours. De koordhaken zijn vervaardigd van RVS-304 met glanzend gepolijste afwerking.
Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen.
Waarom een koordhaak van RVS-304 (A2)?RVS-304 is een RVS-soort die u het meest tegenkomt in onze webwinkel. Deze roestvrijstaal-soort wordt gebruikt voor diverse toepassingen, zowel binnen- als buitenshuis. Het materiaal is corrosiebestendig en uitstekend bestand tegen grote temperatuurverschillen. RVS-304 is echter niet geschikt voor contact met zout (kustgebied)- en chloorwater (zwembaden).
Bestel nu bij RVS-Products.nlWij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

prijs: 103.95   (klik hier voor meer informatie)