Bedrijfs- en woonhuisbeveiliging Huis en tuin Thuisalarmsystemen

WOOX R4966 Deur- en Raamsensor | 8435350741532

WOOX deur- en raamsensor
Beveilig deuren en ramen in jouw huis met de WOOX deur- en raamsensor. Plaats één gedeelte op het frame van het raam of op de deur, en plaats het andere gedeelte op het bijbehorende kozijn. Je krijgt vervolgens in de Woox Home app een melding wanneer het raam of de deur geopend wordt. In de app zie je ook een logboek van statusveranderingen van de sensor.

Automatiseren
Je kan deze sensor in combinatie met andere WOOX producten gebruiken voor automatisering van jouw smart home. Koppel deze sensor bijvoorbeeld aan WOOX slimme verlichting, en stel in de dat lampen automatisch aan gaan wanneer je de deur opent! Dat kan met WOOX lampen, maar ook met een gewone lamp die op een WOOX slimme stekker of stekkerdoos is aangesloten.

Energiezuinig
De WOOX deur- en raamsensor werkt op 2 AAA-batterijen die in het pakket meegeleverd worden. De sensor heeft een dusdanig laag energieverbruik, dat de batterijen ongeveer 6 maanden lang mee gaan als je de deur 20 keer per dag opent. Wanneer de batterijen bijna leeg zijn ontvang je daar een melding van in de Woox Home app.

Goed om te weten
Je kan de sensor op twee manieren monteren. Je kan deze op het kozijn plakken met dubbelzijdig tape, of je kan de sensor tegen het kozijn schroeven. Zowel dubbelzijdig tape als de benodigde schroeven worden meegeleverd in het pakket. Bovendien ondersteunt deze sensor, net als alle WOOX producten, spraakbesturing via Amazon Alexa en Google Assistant.

prijs: 14.99   (klik hier voor meer informatie)